loadingimg

Wczytuję dane...
Polityka prywatności

Bacha Sport respektuje prawo do prywatności i ochrony danych osobowych Użytkowników Serwisu.

Korzystanie z Portalu nie wymaga przedstawiania przez Użytkownika jakichkolwiek danych, które pozwalałyby na jego identyfikację.

Powyższa zasada nie obowiązuje gdy:

1. Użytkownik wypełnieni formularz związany z zamówieniem newslettera, które to działanie jest dobrowolne i nie wpływa w żaden sposób na zasady korzystania z Portalu. Uzyskane w takim wypadku dane, umożliwiają firmie Bacha Sport wyłącznie wysłanie newslettera na podany adres mailowy.

2. Użytkownik dokona rejestracji. Dobrowolne wysłanie wypełnionego formularza rejestracyjnego przez użytkownika oznacza jego zgodę na gromadzenie, przetwarzanie i wykorzystywanie zawartych w nim informacji przez firmę BACHA SPORT zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z 29 sierpnia 1997 roku (Dz.U. nr 133, poz.883).

Użytkownik dokonując rejestracji akceptuje politykę prywatności i regulamin zamieszczony na www.ĆwiczeniaFitness.pl

Przechowywanie danych


Dane osobowe zawarte w formularzach są przechowywane i przetwarzane w sposób zgodny z wymogami polskiego prawa, w szczególności z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29.08.1997 r. (Dz. U. Nr 133, poz. 883). Zbiór zgromadzonych danych osobowych traktowany jest jako wydzielona baza danych, która przechowywana jest na serwerze tego serwisu w specjalnie wydzielonej strefie bezpieczeństwa. Administratorem danych gromadzonych przez portal ĆwiczeniaFitness.pl jest firma BACHA SPORT z siedzibą w Gliwicach przy ul. Radomskiej 71.